OK ORION - Stjärnorna som lyser starkastUngdom och nybörjare

 
Nybörjarkurs:
2019-01-29 17:47:40:

OK Orion är en av södra Sveriges största och framgångsrikaste orienteringsklubbar. Vi erbjuder en bred verksamhet för alla åldrar. Från yttersta världselit till nybörjarkurser. De senaste åren har vi ökat vårt medlemsantal kraftigt och är nu 370 medlemmar.

Vår klubbstuga ligger i Jämjö, men vi tränar i olika områden. Vårt upptagningsområde är hela Karlskrona kommun. Vi har träningar flera dagar i veckan, men tisdagar är vår stora dag. Då tränar vi alltid tillsammans, alla åldrar, året om.

Orientering är den perfekta familjeaktiviteten. Träningar och tävlingar är ofta på samma ställe för alla oavsett ålder. Vi satsar mycket sociala aktiviteter som läger, resor och massa annat skoj, alltid med glimten i ögat, och det finns alltid en plats för alla.

Under april startar vi upp nybörjarkurser för både barn och vuxna. Men du är välkommen att börja när som helst under året. Vi vill dock att du anmäler dig till info@okorion.se.

Oftast är vi vid Orionstugan, men ibland är vi även på andra platser. Tisdagar klockan 18.00 är det alltid som gäller oavsett var vi är.

Du får gärna testa ett par gånger och se om orientering är något för dig. Men sedan vill vi att du ska vara medlem. Det kostar 200 kronor för barn och 400 kronor för vuxna. För 800 kronor blir hela familjen medlemmar.

Här har du några bra länkar om du vill veta mer om orientering:

Om du har fler frågor är det bara att höra av dig till:

Johan Swartz (ansvarig barn), 0455-36 50 66, 0721-82 43 30.

Per-Ivan Engström (ansvarig vuxen), 0708-176920
Uppdatera denna info
Information
Träningar
Tävlingar
Grupper och ledare
Orionpokalen
Nybörjarkurs