OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast


Allt du behöver veta om OK Orion

 
Bli medlem:
2018-02-04 11:32:27:

Click here for an English translation through Google

Som medlem i OK Orion finns det väldigt många aktiviteter du kan vara med på. Det kan vara löpträning vid Orionstugan, orienteringsträning på fina kartor, tävlingar i Sverige och utomlands, skidtävlingar, läger resor och fester. Många aktiviteter är subventionerade eller helt gratis om du är medlem. Även om ni inte deltar i klubbens aktiviteter så kan du stötta oss genom att bli medlem. 

Välkommen som medlem i OK Orion!

 

Medlemsavgifter 2018

800 SEK för familj (två vuxna och familjens barn upp t.o.m. 20 år)
400 SEK för vuxen
200 SEK för ungdom (0-20 år)

Betala på bankgiro eller Swish

Betala in medlemsavgiften på OK Orions BG 916-0219 eller Swish-konto 123 198 5837. Är du medlem sedan tidigare vill vi att du betalar in din nya avgift innan den 1 mars.
Märk inbetalningen ”Medlem - <Ditt namn/Familj>”.
International payment: BIC: SWEDSESS, IBAN: SE7980000000073532816148

Skicka in dina kontaktuppgifter

Vi behöver Namn och Personnummer för alla personer som inbetalningen gäller. Skicka gärna också e-postadress och telefonnummer. E-postadress krävs om du t.ex. vill kunna logga in och anmäla dig till orienteringstävlingar.

Bor du på annan adress än du är folkbokförd, får du gärna skicka även den adressen. Vill du även kunna anmäla dig till skidtävlingar för OK Orion, ange det då speciellt när du skickar dina uppgifter. Skicka dina kontaktuppgifter till register@okorion.se.

Ändra uppgifter eller lösenord

Så snart medlemsavgiften är registrerad skickar vi ut inloggningsuppgifter till svensk idrotts centrala IT-system, IdrottOnline. Gå till websidan http://www.idrottonline.se/karlskrona/okorion, klicka på hänglåset uppe till höger och logga in. Överst hittar du nu en flik som heter "Min sida". Här uppdaterar du din e-postadress och telefonnummer eller ditt lösenord.
Inloggningsuppgifterna använder du också för att anmäla dig till tävlingar via orienteringens anvälningssystm Eventor och skidornas anmälningssystem.

Om du inte har fått inloggningsuppgifter hör du av dig till register@okorion.se.

Information om Personuppgiftslagen - PuL

Som medlem i OK Orion samtycker du till att vi behandlar lämnade uppgifter om dig. De personuppgifter som du lämnar kommer att behandlas med datorteknik av föreningen, som är ansvarig för behandlingen.

Uppgifterna kommer att behandlas inom ramen för det ändamål som föreningen har. Det innebär att lämnade uppgifter avseende namn, adress, telefonnummer, e-postadress, personnummer, idrott och i förekommande fall föreningsfunktionär kommer att registreras och helt eller delvis finnas utlagda på föreningens hemsida. Uppgifterna kan även komma att skickas till externa idrottsorganisationer inom ramen för OK Orions verksamhet.

Du har rätt att få ta del av de personuppgifter som vi registrerat om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Uppgifterna raderas när medlemskapet upphör eller på anmodan från den registrerade.Uppdatera denna info
Information
Organisation
Stadgar
Bli medlem
Tävling o träning
Resor, mat & logi
Elitgruppen
Ekonomiredovisning
Verksamhet
Stugan
Kontakta oss
Kläder
Policys