OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Löpcup med KA2

KA2 bjuder in till Höstens löpcup. Den drar igång på torsdag med 3000 meter på Västra Mark. Samling kl. 17:15 för anmälning och sen blir det gemensam uppvärmning med KA2s två löpargrupper för dem som vill.


Passa på att springa ett längre lopp på bana. Vädret ser lovande ut på torsdag den 24/9 så det blir en härlig löpkväll. Information om loppet/loppenvia länken. Det första tillfället med 3000 meter genomförs i samarbete med Orion då det utgör ett tillfälle för dem som avser att söka orienteringsgymnasium att registrera en tid på just den distansen. (Ska anges i ansökan och intygas av ledare.)

Om det finns några föräldrar som kan hjälpa till att ta tid /varvräknare så är vi mycket tacksam, KA2 tillhandahåller tidtagarur.

Några råd till deltagarna:
Uppskatta den tid du tror att du kommer springa på. Det kommer finnas tidsschema (passertider) för olika tider.
Kommer finnas en stor klocka vid varvning/målgång, men det kan vara bra att springa med klocka, men det är mycket individuellt.
Kommer kännas lätt de första varvet/varven, men det gäller att hålla sig till sin plan, för det kan bli tufft på slutet. Anpassa vid behov tempot om du gått ut för hårt.

Läs mer...

Inlagt av: Info saknas, 2020-09-23 16:30