OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Kratov springer för Orion under hösten

Finns ej Inte mycket har blivit som det var tänkt 2020, men nu är det äntligen dags för lite viktiga tävlingar igen. Och plötsligt får vi se Oleksandr Kratov i OK Orions blåa kläder igen!
Hur gick det till? Olex hade precis som alla andra elitlöpare helt andra tankar när året började. Han drömde om att vinna 10mila och Jukola med sin finska klubb Koovee och kämpa om medaljerna på EM. När allt detta ställdes in blev planen istället att satsa på finska mästerskapen i höst, men coronarestriktioner satte stopp för även det. Istället fick han sikta in sig på de svenska mästerskapen. Men för att springa där behöver han göra det för en svensk klubb.
Vi är därför mycket glada över att vi har kunnat få till en överenskommelse med Oleksandr och Koovee om att han under hösten kommer att tävla för OK Orion i de svenska tävlingarna. Det blir en bra lösning för Oleksandr och naturligtvis även för OK Orion.


Olex vill springa så mänga tävlingar som möjligt i höst och comebacken i Orions tröja blir redan nu till helgen. Då springer han spetstävlingarna i Västervik tillsammans med de flesta svenska topplöparna och även en del utländska stjärnor. Sedan väntar två helger med DM-tävlingar innan det är dags för höstens höjdpunkt, de TV-sända SM-tävlingarna i Göteborg.
Oleksandr satsar helt på skogsdistanser och kommer inte att springa Sprint-SM. Men han hoppas att det ska bli många tävlingar även under senhösten. Så 2020 som hittills har varit rätt så trist ser ut att kunna bli riktigt häftigt för oss Orionsupportrar.


Inlagt av: Info saknas, 2020-08-27 23:58