OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Vi behöver din hjälp på tisdagsträningarna!

Vi vill alla att det ska finnas träningar varje vecka men för att det ska bli verklighet behöver ALLA hjälpas åt. Ungdomsledarna lägger banorna till träningarna på tisdagarna varje vecka och till dem är det sagt att övriga medlemmar bistår med hjälp i form av uthängning och inplockning. Inför våren publicerades en nyhet här på hemsidan med en länk till en lista där var och en kunde skriva upp sig på de olika tillfällena efter principen först till kvarn. I schemat gapar det dock tomt inför kommande tisdagsträningar. Ska det bli träningar framöver så behöver fler hjälpa till och kanske även mer än en gång, speciellt i dessa tider då klubben försöker erbjuda fler träningar än vanligt när vi inte kan åka på tävlingar.

Vi behöver alltså personer som ansvarar för uthängning respektive är ansvarig på plats samt plockar in träningen efteråt. Ansvarig på plats och inplockning kan i stort sett göras av vem som helst. Uthängning görs helst av er med större orienteringserfarenhet.

Klicka på länken för att komma till planeringsdokumentet där du kan välja träning att hjälpa till på. Nu fyller vi schemat för våren och försommaren. Tack på förhand för att du gör en insats.

Vänliga hälsningar
Ungdomsledarna genom Jenny Håkansson

Frågor om de olika uppgifterna? Vänd er till Anders Leopold
Tel: 0702-104437

Läs mer...

Inlagt av: Info saknas, 2020-05-11 18:15