OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Spring våra fasta banor när du vill

Finns ej Vi har just nu 31 fasta orienteringsbanor på åtta olika platser som vem som helst kan springa. Det finns både lätta och svåra banor så även du som inte är en van orienterare kan testa. Alla banor är gratis att skriva ut och springa. Men är du nöjd och vill stötta vår verksamhet får du gärna swisha 30 kronor till 123 198 5837.

Alla aktuella banor hittar du här
När det kommer nya banor lägger vi dem där, och när de inte är aktuella längre plockar vi bort dem. Det står på varje fil om det är en lätt eller svår bana. I mapparna finns även länk till vägbeskrivning.
Kontrollerna är i de flesta fall markerade med snitslar. Oftast röd-vita, men ibland andra färger. Vi reserverar oss för att några kan ha försvunnit. Vid Orionstugan har vi alltid fasta banor i olika nivåer. Dessa är markerade med laminerade små röd-vita orienteringsskärmar. Dessa och de flesta av våra fasta banor finns även utskrivna att hämta på altanen vid Orionstugan i Jämjö.
Om du är intresserad av att börja orientera är du alltid välkommen att kontakta oss på info@okorion.se så berättar vi mer. Ha det så kul i skogen!

Läs mer...

Inlagt av: Info saknas, 2020-05-10 21:41