OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

OK ORION TAR ÖVER JÄTTETÄVLING?!

Finns ej I går kom beskedet att det här högst osäkert om det kan bli något O-Ringen i sommar. Men nu kan vi avslöja att allt har tagit en oväntad vändning. OK Orion har nämligen fått frågan att med kort varsel ta över hela arrangemanget och man har ett helt unikt koncept.

Klubbens ordförande Johan Swartz är optimistisk.
- Vi är vana vid stora arrangemang och har ryckt in och räddat viktiga tävlingar förr. Jag känner mig trygg i att vi ska fixa det. Mycket har vi faktiskt redan klart.
Om det blir en O-Ringenflytt så kommer det bli ett spännande upplägg. Man har nämligen tänkt att förlägga både O-Ringenstaden och tävlingarna på ön Ramsö.
-Senast man var på en ö vad 1977 då tävlingen gick på Gotland. Jag jag vågar lova att det här blir något helt annat. Trots sin storlek blir det ett mycket kompakt och mysigt arrangemang.
Arenachefen och markägaren Thommy Mattisson är helt upprymd över tankarna på att lägga O-Ringen på sin ö.
-Det kommer att bli helt fantastiskt. Tänk att de vill vara på Ramsö. Det är ju otroligt Vad kan gå fel liksom?
Att tävlingen går på en ö kommer att märkas på många sätt. Inte minst på namnet.
-Ja, vi tyckte det var kul att ändra lite på det. Så vi marknadsför det som Ö-Ringen Ramsö 2020, säger Swartz
Ramsö passar synnerligen bra för den här typen av arrangemang. En O-Ringenstad kommer att byggas upp centralt på ön. Alla campingrutor kommer att ligga nära varandra och det finns även en del byggnader och även toalett man kan nyttja. Förutom ett O-Ringentorg med massa roliga aktiviteter och en badstrand alldeles intill så kommer alla deltagare att bjudas på mat! Ingmar Wahlström har nästan hela menyn klar.
-Det blir vildsvinshamburgare, vildsvinskebab, vildsvinsragu, vindsvinskorv, helgrillat vildsvin och givetvis kolbullar.
De fem etapperna planeras att hållas på olika delar av ön. Det kan bli aktuell på någon etapp på fastlandet också. I så fall blir det båt till tävlingen! Problem med att hitta plats för den stora målarenan är det i alla fall inte.
-Nej, det finns stora öppna ytor, så det är det lilla pr


Inlagt av: Info saknas, 2020-04-01 08:45