OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Teori violett/svart grupp via Skype

Vi gör vad vi kan under rådande omständigheter för att ha kul tillsammans och samtidigt utveckla vår teknik. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och samlas i det digitala rummet nu när vi inte bör "hänga i samma rum".

Måndagen den 23 mars testade violett/svart grupp att köra teori via Skype. Meddelande hade gått ut via messenger och totalt var 7 ungdomar/juniorer med online. Det funkade bra och dem som var med var nöjda, så vi kör vidare kommande veckor. Måndagar klockan 20:00 är det som gäller.

Är du ungdom/junior och vill haka på så skapa ett Skypekonto om du inte redan har ett. Testa ljud och bild i programmet/appen. Skicka via Skype ett meddelande till Jenny Håkansson (sök på namnet eller på larorikidrott) så ser Jenny till att du blir inbjuden i mötet. Gör detta i god tid innan terorin startar.

Måndagen den 30 mars kommer vi att baserat på ungdomarnas val studera Gotlandsterräng och den Norska VM-terrängen.

Historik:
Måndagen den 23 mars fokuserade vi på kontrolltagning och till det finns ett urval av kartor att studera och öva vidare på. Under teroritillfället användes tre av totalt 14 kartor i den kartbank som skapats för teoritillfället.


Inlagt av: Info saknas, 2020-03-24 08:04