OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Lisa Olsson till Orion

Finns ej En vecka före julafton kan vi presentera en trevlig julklapp till klubben. Det är 17-åriga talangen Lisa Olsson som väljer att byta från Torsås OK till OK Orion.

Lisa har utvecklats starkt de senaste åren och de största meriterna kom under det sista året i D16. Då blev hon nia på USM och sexa på en etapp på O-Ringen. Men årets säsong, den första som junior är hon inte riktigt nöjd med.
- Jag har tyvärr haft en del skador och sjukdomar detta år, så nu ser jag fram emot kommande år. Det ska bli kul att springa för OK Orion och ta nästa steg framåt, säger Lisa, som speciellt siktar mot SM och Swedish League.
Orienterat har hon gjort sedan då hon som åtta åring började i Torsås OK..
- Min bror hade börjat året innan och tyckte det var kul, så då hängde jag också på. Men jag har även hållit på med ridning och har även haft en häst. Sedan ett par år tillbaka har jag dock valt att lägga den tiden på orientering istället.
Brodern är Gustav Olsson som också springer för Orion sedan två år tillbaka. De bor med familjen i Runtorp utanför Kalmar, men i veckorna bor Lisa i Olofström där hon läser på orienteringsgymnasiet.
Välkommen till Orion Lisa!


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-12-17 13:02