OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Kratov tillbaka i Orion - som tränare

Finns ej När OK Orion i helgen hade en samling för sina elitlöpare så presenterades Oleksandr Kratov som en förstärkning till klubben inför 2020. Men dock bara som tränare. Vid årsskiftet börjar han som tekniktränare, vilket innebär att han i första hand kommer att jobba med att utveckla löparnas orienteringstekniska förmåga.

Oleksandr är en av världens bästa orienterare med just tekniken som sin stora styrka. Detta är kunskaper som klubben nu hoppas ska kunna användas för att lyfta löparna ytterligare en nivå. Oleksandr kommer att finnas med i den dagliga verksamheten, men även jobba med tekniska analyser av träningar och tävlingar.
Han viktig del blir också att förbereda löparna inför viktiga tävlingar med relevanta teknikträningar och läger.
Oleksandr kommer främst fokusera våra juniorer och seniorer. Vi men tänker att han även ska komma till nytta för våra ungdomar och övriga medlemmar.
Till att börja med handlar det om en deltidstjänst under tre månader. Sedan kommer Oleksadr vara mycket utomlands under våren och sommaren för att förbereda sig för EM. Så vi har god tid på oss att utvärdera satsningen och bestämma hur vi går vidare efter sommaren.


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-11-28 16:53