OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Klubbyte

Finns ej Som de flesta har varit uppmärksammade på så är 2019 sista året jag springer för OK Orion.

Det finns en del skäl till att jag nu lämnar klubben. Dels är jag permanent bosatt i Växjö, dels har jag sedan förra året lagt ner min elitsatsning samt så blev jag och Johanna föräldrar den 29.e oktober.

Jag har varit medlem i Orion i nästan 20 år och i min värld finns det ingen klubb som har samma bredd och glädje som vi besitter. Jag blir varje dag förstummad över alla fantastiska eldsjälar som får klubben att gå runt. Hade det inte varit för OK Orion så är jag övertygad om att jag aldrig hade elitsatsat. Det finns en kultur som är så svår att starta upp men som har levt med sedan Gunnar Johanssons dagar. Den ska ni värna om.

Jag har så många fantastiska minnen, inte minst förra årets Jukola där jag fick springa i täten hela loppet. Reaktionerna från klubbmedlemmarna som stannade uppe för att titta var ytterligare en påminnelse om att i OK Orion gläds vi med varandra. Alla fina Tjogetupplevelser och träningsläger med elitgänget har också varit höjdpunkter. Och så revun förstås där jag har varit sång- och dansman i 15 år.

Jag har vuxit upp med OK Orion som en stadig punkt i mitt liv och ni försvinner naturligtvis inte från min radar. Ingen kommer att vara gladare än jag när OK Orion återigen bestiger toppen, som på Smålandskavlen förra helgen.

Ni slipper dessutom inte familjen Larén-Sandgren så lätt. Vi kommer att vara medlemmar i klubben på livstid. Johanna har dessutom sagt att hon aldrig byter klubb. Och vi kommer nog att synas inte bara på tävlingar utan också på en eller annan årsfest framöver.

Tack för allt!
Olof


Inlagt av: Olof Sandgren, 2019-11-03 10:29