OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tack alla funktionärer!

Finns ej "Hur många är ni egentligen i Orion? Det är ju Orionjackor överallt!". Detta var det någon som uppmärksamt konstaterade under Karlskrona Stadslopp. Vi är väl ungefär 373 medlemmar och på Stadsloppet hade vi minst 112 ideellt arbetande funktionärer från klubben plus ytterligare runt 15 personer som hjälpte oss med uppvärmning, vätskekontroll och som följecyklister.

Det är en riktig styrkedemonstration och en fin reklam för klubben att vi kan få ihop denna mängd funktionärer mitt i hetaste semesterperioden. För det är nog 40-50 personer som lämnat återbud för att de inte var hemma.
Så ett jättestort tack till alla er som var med och bidrog till att årets upplaga blev en succé. Ni är fantastiska.
Vi arrangerar ju inte bara Stadsloppet för att det är så roligt. Vi vill också att allt vårt arbete ska ge några kronor till klubbkassan. Och det kommer det verkligen att göra. I år var det hela 496 som sprang barnloppet och 395 som sprang stadsloppet. Totalt alltså nästan 900 löpare. Vi har inte räknat ut en exakt siffra på vinsten än, men det kan bli det arrangemang under året som ger oss högst intäkter.
Vi får fira detta någon gång lite längre fram. Men återigen, Tack!!


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-08-04 15:44