OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Bara ett återbud till Tjoget hittills

Finns ej Nu är det bara en dag kvar till Tjoget. Och hör och häpna, vi har hittills bara fått ett ynka återbud! Det är Emil Olsson som är skadad och inte kan springa. Men det har vi löst fint genom lite omkastningar i lagen.
Dessutom ser situationen ytterligare något bättre ut än tidigare. Vi har fått in en VM-medaljör som reserv. Att han inte tar en ordinarie plats visar bara på vilka fantastiska lag vi ställer upp med i år!
Kolla även laguppställningarna i Eventor så att det står rätt nummer på din pinne där. Du ska springa med din egen pinne.


Vi har tagit ut ett förstalag som vi hoppas ska vara med och slåss om den allra ädlaste platsen. Men det är också ett lag som alla andra klubbar vill göra vad som helst för att slå. Det ska bli en riktigt spännande kamp.
Vårt andralag är lite annorlunda än vanligt. Skulle vi plockat ut bästa möjliga andralag som kanske några sträckor sett annorlunda ut. Istället har vi tagit ut ett mer ungdomligt lag. Nästan alla är ungdomar, juniorer eller seniorer. Medelåldern är 24 år. Några ungdomar kanske har sträckor som är lite längre än vanligt. Men det fixar ni fint.
Sedan har vi ett tredje- och fjärdelag som vi hoppas ska vara riktigt jämna. Även om det är några ungdomar här också så är medelåldern i dessa betydligt äldre.
Så är ser lagen ut just nu alltså. Vi har väldigt få reserver i år och tål egentligen bara tre återbud och vi inte lyckas hitta fler löpare. Så håll er friska och skadefria!
Vi vill att alla bekräftar att ni tagit del av laguppställningarna. Exempelvis genom skicka ett mejl till johan.swartz.orion@gmail.com
Mer praktisk info kommer om ett par dagar.
Klicka på bilden för att ser ni laguppställningarna bättre Eller klickar ni på Läs mer så hamnar ni i Eventor. Där finns alltid aktuell laguppställning.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2019-07-05 18:07