OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Erik och Ebba trea i tuff konkurrens

Finns ej Skogsfalkens andra dag bjöd på ett mycket tuffare startfält i elitklasserna än den första. Flera som sprang Natt-SM i Skåne i fredags passade på att springa denna tävling på vägen hem. Bäst i seniorklasserna gick
det för Erik Andersson och Ebba Berglin med varsin tredjeplats.


I H21 vann Simon Hector Snättringe före Denys Shcherbakov Ronneby. Men på tredje plats hittar vi Erik Andersson. Det blev Orion på plats fem och sex där Rasmus Elemlid efter en sekundstrid kunde slå Måns Sandgren.
I damklassen vann Lena Eliasson-Lööf Pan-Kristianstad före Andrea Svensson Tisaren. Även där fick vi en tredjeplats genom Ebba Berglin. Ewa Gwóźdź kom sexa.
Bäst i juniorklasserna var Ellen Kallerbäck som kom trea i D20.
Bäst i ungdomsklasserna blev Axel Bratt och Hedda Svensson som kom tvåa i de båda 14-årsklasserna.
Precis som i går blev det två segrar och de kom i de lite äldre klasserna. Det var två gamla världsmästare som slog till i de båda 45-årsklasserna. Cecilia Bratt och Yuri Omelchenko.
När vi summerar helgens tävlingar så är det ingen som fått ihop mer är sju resultat så här långt. Så listan haltar fortfarande då man räknar sina tio bästa. Nils Swartz behåller ledningen, men en bit ner är det framför allt Jenny Håkansson, Rasmus Elmelid och Yuri Omelchenko som plockar mycket poäng. Men det dröjer nog ett ar veckor till innan någon av dessa är ända uppe i topp.

Resultat OL till 1000
Resultat Skogsfalken dag 2


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-03-31 18:26