OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Rasmus Elmelid vann i Skåne

Finns ej I år presenterar vi ställningen i OL till 1000 efter varje tävlingshelg. Denna helg har ett ganska stort gäng varit i Skåne och sprungit. På Malmös tävling idag, som inte alls gick i Malmö, var det många Orionlöpare som placerade sig högt. Rasmus Elemlid vann herrklassen och Nils Swartz tog med sin tredjeplats i H14 över ledningen i OL till 1000

Eftersom Orion hade Tiomilaläger så var det många seniorlöpare på plats och det märktes tydligt att de är bra tränade i år. Starkast av alla var Rasmus Elmelid som är uppväxt inte långt från tävlingsterrängen. Han sprang runt den nästan tio kilometer långa banan på 57 minuter. Två minuter efter var Måns Sandgren på en tredje plats. Hela tolv Orionlöpare sprang sprang i H21. Sex av dessa var topp tio.
I damklassen saknade vi tyvärr Tilda Johansson som stukade foten i fredags. Vi hoppas att hon snart är tillbaka. Istället var det Agnieszka Cych som blev bästa Orionlöpare med sin tredjeplats.
Nils Swartz sprang fint i den stora H14-klassen. Med dagens tredjeplats tog han över ledningen i OL till 1000. Den listan haltar lite då ingen ännu sprungit 10 tävlingar som är det som räknas. Men helt klart har våra H14-killar tagit ett kliv i utvecklingen i vinter. Axel Bratt kom sexa i samma klass.
Bra spring också Lisa Swartz som kom fyra i D16. Ingmar Andersson var bäst i gubbagänget. Han blev trea i H75-klassen.
Resultat dagens tävling
Totalställning OL till 1000


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-03-24 16:00