OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Isak Olsson byter till Orion

Finns ej Isak Olsson heter det senaste tillskottet i OK Orions elittrupp. Isak lämnade i höstas Bengtsfors i Dalsland för Olofström i Blekinge där han studerar första året på orienteringsgymnasiet.
Nu tar han nästa steg och byter även klubb från Stigsökarna till OK Orion.


-OK Orion har en hög standard och många duktiga löpare som jag kan utvecklas bland. En aktiv elitverksamhet ger förutsättningar till topplaceringar i stafetterna, menar Isak. Han vill naturligtvis ha en plats i Orions förstalag i framtiden.
Den främsta framgången under fjolåret rankar han totalsegern på 3+3 i Sälen. Att även Blekingeterrängen passar honom bra visade han när han var med på två DM-tävlingar i länet i höstas. Det blev seger på både långdistansen och natten I H16-klassen. Isak, som snart fyller 17 år, är hoppfull inför framtiden.
-Nu när jag får bra träning på orienteringsgymnasiet och kommer till en större och elitsatsande klubb kommer jag att utvecklas mycket.
Bland sina styrkor nämner han ”magkänslan” i orienteringstekniken och så bemöter han alla med ett leende. En som också är glad är Stefan Berglin som är ny junioransvarig i OK Orion.
-Det är roligt att Isak väljer att springa för oss. Vår ambition är att ge honom rätt förutsättningar att utvecklas vidare i sin orienteringssatsning. Det är kul att löpare söker sig till klubben. Det är ett kvitto på att vi jobbar i rätt riktning för ”framtida segrar”.
Välkommen till OK Orion Isak!


Inlagt av: Johan Swartz, 2019-02-11 15:53