OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Träningsupplägg för kvällen i samband med WOD

I kväll hoppas vi på många som kommer för att prova på orientering ute på Stumholmen när vi arrangerar ett WOD-evenemang. Givetvis blir det tisdagsträning för alla men med lite annorlunda upplägg som du kan läsa mer om i denna nyhet.

TA MED DIG DIN SI-BRICKA!!!

Grön, vit och gul grupp
Dessa grupper använder de två banor som används för prova-på. Det finns två banor och ni väljer om ni vill gå/springa en eller båda. Ett alternativ är att springa samma bana två gånger och jämföra tiden man får. Hur mycket kan du förbättra din egen tid?

Ungdom, motionär och elit
För er finns det två alternativ. Antingen väljer du att springa valfri bana och startar när du vill eller så är du med på alla mot alla. Väljer du att springa valfri bana har du två olika banor som går enbart på Stumholmen (1,3 respektive 1,4 km) att välja på samt en bana med två avkortade varianter som går upp på Trossö. Den på Trossö finns i följande längder 2,8 km, 2,4 km samt 2,1 km.

Väljer du Alla mot alla läs vidare under egen rubrik nedan.

Alla mot alla
…inleds med en prolog på Stumholmen. Du startar mellan 18:00 och 18:15. Springer en bana på lite drygt 1 km. När du kommer i mål läser du av din SI-bricka hos Anders Håkansson. Klockan 18:40 startar första löpare i en form av omvänd jaktstart. Startordningen bestäms utifrån tiden på prologen. Du tilldelas en bana utifrån ett handikappsystem och det är först i mål som vinner. Banorna går upp på Trossö och är 2,8 km, 2,4 km respektive 2,1 km. Anders är enväldig domare och väljer vilken bana som just du ska springa. Domarens beslut kan inte överklagas (om han inte mutas…).

Du bangar väl inte denna utmaning!


Inlagt av: Jenny Håkansson, 2018-05-29 10:14