OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orientering för barn på påsklovet!

Finns ej OK Orion erbjuder gratis orientering, lekar och aktiviteter under påsklovet för alla 9-13 år. Även yngre är välkomna om de har en vuxen med sig. Vi håller till vid Orionstugan i Jämjö under tre dagar. Sedan avslutar vi på lördagen med att vi tillsammans springer en orienteringstävling i Rödeby.

Vi lär oss att orientera under roliga former. Vi varvar detta med roliga lekar och andra aktiviteter. Varje dag bjuder vi på enklare mat mitt på dagen.

Tisdag 3 april 10.00-15.00, Orionstugan Jämjö
Onsdag 4 april 10.00-15.00, Orionstugan Jämjö
Torsdag 5 april 10.00-15.00, Orionstugan Jämjö
Lördag 7 april 12.30-15.00, Rödeby

Det bästa är om ni kan vara med alla dagar. Men det går även att vara med enstaka dagar. Ange det i så fall när du anmäler dig.

Vi kan eventuellt hjälpa till med transporter exempelvis från fritidshem. Ange önskemål om detta i anmälan. Vi fixar också transport till Rödeby om ni inte har föräldrar som kan hänga med.

Vi kommer att vara utomhusaktiviteter med att vara inomhus. Ha utrustning för att kunna springa utomhus. Träningsoverall och gympaskor fungerar fint. Ta gärna med ett ombyte om det blir blött. Det finns omklädningsrum och dusch. Tänk också på att det kan bli kallt.

Anmäl dig här

Vi vill helst att ni anmäler er senast söndag 2 april. Blir intresset för stort kan vi sätta ett deltagartak. Även du som är orienterare sedan tidigare är välkommen att vara med.

Här finns en reklamlapp ni kan ladda hem

Har ni frågor kan ni höra av er till Johan Swartz, 072-2468514, info@okorion.com.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2018-03-27 00:18