OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ytterligare tre junior förstärker Orion!

Finns ej Gustav Olsson och de två polska tjejerna; Agnieszka Cych och Zuzanna Morawska väljer inför säsongen 2018 att ta steget över till OK Orion. Detta innebär att vi förbättrar vår redan starka juniortrupp ytterligare, menar Orions elitledare Pontus Petersson.

Zuzanna Morawska ingick i Polens lag i samband med Junior-VM i Finland 2017. Hon har sedan tidigare också flera framskjutna internationella placeringar med en seger från långdistansen på EYOC (Ungdoms-EM) 2016 som främsta merit. Även Agnieszka Cych tillhör det polska juniorlandslaget och lyckades vid EYOC i Slovakien 2017 knipa en stark tredjeplats på långdistansen. Både Zuzanna och Agnieszka bor och studerar i Gdansk. Deras val av Orion gör att vi breddar vår damtrupp samtidigt som våran redan starka damjuniortrupp tillförs ännu mer spetts.

På herrsidan väljer artonåringen Gustav Olsson att lämna moderklubben Torsås OK. Detta gör att konkurrensen och sparringen i herrjuniortruppen ökar inför säsongen. Gustav ser det som en stor utvecklingsmöjlighet att komma till en större klubb och han hoppas kunna fortsätta sin starka utveckling från de senaste säsongerna. Gustav bor i Torsås och studerar det andra året på teknikprogrammet.

Sedan tidigare har även Ebba Berglin och Filip Bengtsson valt att byta till OK Orion.

Välkomna!


Inlagt av: Johan Swartz, 2018-01-26 12:37