OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Intensivkurs för vuxna

Finns ej Lördagen den 2 december arrangerar vi en intensivkurs för vuxna som vill lära sig grunderna i orientering. Vi kommer att hålla till i Olsängsgården öster om Jämjö och i de härliga skogarna i Högasand (Kristianopel) och Olsäng. Inga förkunskaper krävs.

Orientering är en idrott som passar alla. Du får frisk luft, motion och naturligtupplevelser samtidigt som du får använda huvudet. Du kan träna och tävla målmedvetet långt upp i åren. Men du kan också orientera bara för att det är så kul. Det väljer du själv.
På denna kurs är du välkommen oavsett vilken ambitionsniå du har. Vi kommer att varva teori inomhus med praktiska övningar i skogen. Där väljer du själv om du vill springa eller gå. Vi anpassar övningarna efter dina förutsättningar. Vi håller oss inom begränsade områden och du behöver inte vara orolig för att gå vilse.

Plats: Olsängsgården öster om Jämjö
Tid: Lördag 2 december 2017 klockan 09.00-19.00
Kostnad: 250 kronor (gratis om du har barn i OK Orions ungdomsverksamhet)
Vad ingår: Kursmaterial, lunch, fika och middag
Utrustning: Kläder och skor för att kunna orientera på stigar och i skogen. Ombyteskläder om du vill duscha. Ta med kompass om du har. Annars får du låna.
Arrangör: OK Orion
Ansvarig kursledare: Johan Swartz, johan.swartz.oron@gmail.com, 072-246 85 14

Parallellt med kursen kommer vi att arrangera Olsängslägret för barn och ungdomar. Om du har barn med där så har vi ledare som tar hand om dem. Du kan tryggt koncentrera dig på att lära dig att orientera själv denna dag.

Söndag den 3 december har vi en orienteringsträning i Bussevik (utanför Torhamn) klockan 10.00. De som vill får vara med där också. Vi har instruktörer på plats även där.

Klicka här för att anmäla dig
Här är en pdf du kan skriva ut och sätta upp på något bra ställe

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2017-09-30 15:21