OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orion tvåa i ungdoms-seriefinalen!

Finns ej Det var många glada barn på Undomsseriefinalen i Bussevik idag. Några av de gladaste var det här gänget som alla blev bland de tre bästa i sina klasserna när de sju deltävlingarna räknats samman. Orion kom också tvåa i klubbtävlingen bland de sex Blekingeklubbarna. Detta firar vi med glass på tisdag!

Hedda, Selma och Filip fick kliva högst upp på pallen som vinnare i D12, D10 och H10. Lisa och Nisse gjorde sprang båda bra i dag och kunde säkra andraplatsen i D14 och H12. Och Nellie avancerade en plats och knep tredjeplatsen i D16 med bara en poängs marginal.
I klubbtävlingen för östra Blekinge hade Karlskrona avgjort redan före dagens tävling. Men det är kul att se trenden i höst där vi varit riktigt nära de sista tre omgångarna. Detta beror på att vi har haft mycket folk med och de har samlat bra med poäng.
I dagens final var alla sex Blekingeklubbar med och då var det en separat klubbtävling där bara dagens resultat räknades. Då kom vi på andra plats bland klubbarna.
Några undrade varför vi inte hade glassfest som vi brukar ha på finalen. Men det blev lite stressigt att fixa det när vi själva arrangerade tävlingen. Så vi tar det på tisdag i Orionstugan. Efter träningen firar vi våra framgångar i årets ungdomsserie. Då ska även ni som inte hade möjlighet att vara med idag få era medaljer.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2017-09-23 18:10