OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Några sena ändringar i Tjogetlagen

Finns ej Vi har fått några sena återbud i lagen. Lasse Carlsson, Ulrika Hermansson och Karin Johansson är sjuka. Däremot har Ida Öbro tillkommit. Så det har blivit lite ändringar i de flesta av våra lag. Dagens ändringar ser du i rött, gårdagens i blått och tidiagre i grönt. Nu hoppas vi att detta är de slutgiltiga lagen.
Eftersom det verkar bli lite regnigt så kommer vi att satsa på tre stora partytält i år. Så ingen ska behöva bli blöt i onödan. Vi ska också försöka visa finalen i VM-sprinten i tältet.
Två toppade lag har vi och lag 3-5 är jämna. Vi vill också att att alla går in här och kollar så att ni har fått rätt pinnummer.


Klicka på bilden för att se lagen bättre
Ge gärna ett livstecken att ni tagit del av lagen till Johan Swartz. Det kommer lite mer detaljerad info lite senare, men på lördag den 1 juni klockan 15.00 startar tävlingen i Ormeshaga utanför Hovmantorp. Det blir en paus efter sju sträckor och allt är slut runt söndag lunch.
Alla springer med sin egen SI-pinne om ni har en sådan. Annars får ni låna av klubben. Vi har bokat camping till alla som anmält det, och till några till som vi tror tänker sova över. På kvällen blir det långbord i klubbtältet vid målet. Ta med något att äta. Det är ofta eldningsförbud.
Hör av er om ni behöver hjälp med transport eller pannlampa. Vi kommer att köra en minibuss och släp med allt material tidigt på morgonen. Där får ni gärna hänga med och hjälpa till med bygget. Nu fick ni nästan all info i alla fall. Men lite mer kommer nog.
Nu hoppas vi bara på att det inte blir några återbud. Känner ni någon som ni tycker borde springa så hör av er. Speciellt om de orkar så där en 6 kilometer... Men några återbud tål vi nog.


Inlagt av: Johan Swartz, 2017-06-30 14:27