OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Börja orientera den 18 april!

Finns ej Tisdagen den 18 april bjuder vi in till en prova-på-kväll vid Orionstugan i Jämjö. Då får du prova på och lära dig lite orientering. Om du tycker det är kul så fortsätter vi tisdagen efter med nybörjarkurser. Vi har grupper för både vuxna och barn på samma ställe.

Det är helt gratis att vara med den 18 april och det är bara att dyka upp. Ingen föranmälan behövs. Vi har stationer där du på ett roligt sätt får testa på olika orienteringsövningar.
Vill du sedan fortsätta att orientera så är du välkommen samma tid och på samma plats nästa tisdag. Vi fortsätter ända fram till sommaren. För att vara med då behöver du bara vara medlem. Sedan är allt gratis.

7-8 år är en lämplig ålder för att börja orientera. Det går att vara yngre, men då vill vi att man har en förälder med sig. Sedan kan man givetvis vara äldre. Många brukar fråga om det är försent att börja orientera. Det är det aldrig! Så välkommen även du som är pensionär. Det ända du kommer att ångra är att du inte började tidigare.

Här finns en pdf att ladda ner. Där kan du läsa lite mer om vad som väntar. Hjälp oss att sprida den så mycket du kan.
Vi har också lagt upp en aktivitet på Facebook som du gärna får hjälpa oss att dela.

Om du har frågor kan du höra av dig till Johan Swartz 072-246 85 14.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2017-04-11 07:55