OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tack alla funktionärer, i morgon firar vi lite!

Finns ej Ett stort tack till alla som på något sätt hjälpte till med att genomföra helgens jättetävlingar i Stora Rom! Vi sa det efter SM och det tål att upprepas; det är imponerande att se vilken oerhörd kraft det finns i vår förening.

Att arrangera tävlingar är verkligen något vi är mästare på! Det är imponerande att se hur alla funktioner går in för att göra allt så bra det bara är möjligt. Hur man klurar ut nya lösningar och gör allt lite smartare och lite bättre för varje gång. I helgen gjorde exempelvis vår nya IT-vagn debut. Men det fanns mycket annat häftigt också. Det var väl inte så många av er som hade möjlighet att besöka elitstarten gissar jag. Men jag var där och det var nog den snyggaste och smartaste start jag någonsin sätt. Riktigt häftigt!

Det var tydligen någon löpare som hade undrat varför vi alltid hade så tur med vädret. Svaret på detta var ju självklart. Vi har alltid sånt väder här! Så även denna helgen lyste solen genröst över både oss och alla löpare. Så sträck lite extra på er idag och känn er stolta över vad vi gjort!

Direkt efter tävlingen hörde jag en diskussion i IT-vagnen där de hade funderingar på ytterligare förbättringar och onlinekontroller. Innan någon plötsligt kom på att nu har vi ju ingen mer sån här stor tävling på gång. Efter först dubbla SM och nu Swedish League så känns det ju nästan som det ska vara minst en tävling av samma dignitet per år. Vi kommer säker att få arrangera mer stortävlingar i framtiden. Men det ligger nog några år framåt. Och även om det är väldigt kul att arrangera den typ av tävlingar är det nog rätt nyttigt att vila lite också.

Helt tomt på arrangemang är det ju inte heller. Den 3 maj har vi en ungdomsserie i Jämjö. Den 3-4 juni arrangerar vi Sprinthelgen som även den går i Jämjö. Den 3 augusti är det dags för Karlskrona Stadslopp. Och den 26 augusti har vi DM i ultralång och en medeldistans i Porsgöl. Men vi vilar ett tag innan vi funderar på det.

I morgon kväll, alltså tisdag 11 april, är ni välkomna tillbaka till Stora Rom. Då har vi en träning på samma plats. Då tänkte vi passa på att fira vårt lyckade Swedish League. Vi tränar och så bjuder vi på något gott efteråt.

Tack och välkomna!


Inlagt av: Johan Swartz, 2017-04-10 18:11