OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Junior Camp slut för i år

Finns ej I strålande solsken var det många ungdomar och juniorer som i helgen tog chansen att utveckla sin orienteringsteknik på Torhamnslandet i helgen. De flesta deltagarna kom från Skåne, Blekinge och inte minst Småland. Men även mer långväga från Göteborg, Stockholm och Polen. OK Orions elitlöpare, förstärkta med landslagslöparen Johan Runesson, stod för träningar, uppföljning och föreläsningar.

Fredagens nattorientering och söndagens lite speciella "Frivals-OL" var lite mer tävlingslika. Medan lördagen bjöd på två kluriga tekinikövningar. En momentbana och en kontrollplockning. De som var flitigast under helgen fick besöka över olika 130 kontroller! Många fick också uppföljning av någon av de stjärnlöpare som fanns på plats.
122 personer var anmälda till Junior Camp i år och de bodde som vanligt på Jändelskolan i Jämjö. Att träningarna var effektiva förstod man då det blev tyst ganska snabbt på kvällarna när det var läggdags.
Säkert är alla rätt slitna efter en tuff helg. Men förhoppningsvis har de samlat på sig en hel del tips och erfarenhet som de har nytta av inför kommande tävlingar. Inte minst från Johan Runessons inspirerande föredrag.
Många är nog redan nu sugna på nästa års läger som går den 9-11 mars 2018. Välkomna tillbaka!

Klicka på Läs mer så hittar ni många bilder från lägret.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2017-03-12 20:16