OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Supertisdag i Orionstugan!

Finns ej Prisutdelning, pulkaträning, löpträning, skidor, grillad korv, klädprovning och Glassjakten. Nu på tisdag den 14 februari är ni välkomna på en riktig superkväll i Orionstugan!

Alla barn och ungdomar som sprang en tävling förra året, alla som vann ett klubbmästerskap, och en del andra lyckliga, har ett pris att hämta. I alla fall om du missade vårt läger i Furuboda då vi delade priserna egentligen. Men många missade lägret, så därför kör vi en extra prisutdelning på tisdag. Då ska vi försöka dela ut alla priser som är på bilden.
När du ändå är där så händer det en hel del annat kul. Ungdomarna har pulkaträning i Ådalen. Springa upp för backen och åka ner. Hur kul som helst! De vuxna har löpträning. Antingen kan du springa intervaller, eller så hänger du på någon av de grupper som springer eller går en runda. Eller varför inte utnyttja snön och de fina skidspåren som finns vid stugan? Vi har några stycken barnskidor att låna ut.
Efter träningen kan du prova ut nya Orionkläder. Detta är nämligen din enda chans att köpa orienteringskläder och träningsoverall i år. Webbshopen kommer att öppna när som helst och du har bara en dryg vecka på dig att beställa!
När det ändå händer så mycket i stugan så passar vi på att bjuda på grillad korv! Det blir det förhoppningsvis extra mycket folk.
En bra anledning för ungdomarna att komma är för att samla ihop poäng till Glassjakten. Varje person som tränar ger en poäng. Om vi sammanlagt kommer upp i 700 poäng så blir det en resa till High Chaparall den 10-11 juni. Men ska vi lyckas med det så behöver vi fler som hjälper till att samla poäng!
Ja, det finns många anledningar att komma till Orionstugan på tisdag. Vi börjar klockan 18.00. Vi syns!


Inlagt av: Johan Swartz, 2017-02-12 20:38