OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Nils Hammaräng Grip väljer Orion

Finns ej Ytterligare en junior väljer att ta steget till OK Orion. Denna gång är det Nils Hammaräng Grip från Kalmar OK som väljer att bli en del i stjärnbältet. Nils var med och kände på gänget under elitsamlingen i december och har nu även bestämt sig för att ta nästa steg i sin fortsatta utveckling. Nils, eller Nisse som han också kallas, läser sista året på orienteringsgymnasiet i Olofström och tar steget upp i herrarnas 20-klass den kommande säsongen.

Hans absoluta favoritträning är en stentuff lång backdistans i ljuvliga lövskogar (kanske runt Jämshög/Olofström?). På decembersamlingen visade Nils att han har en god löpkapacitet och de övriga löparna fick verkligen bita i när han fick tag i tackpinnen och skruvade upp farten.

Varför föll valet att ta steget till OK Orion?
Eftersom det ger mig goda möjligheter att utvecklas som orienterare. Främst eftersom det finns så många bra löpare att träna tillsammans med och bli motiverad av.

Vad är dina första intryck av klubben?
Det känns som en trevlig klubb med bra gemenskap. Min känsla är att man inte bara fokuserar på sig själv, utan även försöker att hjälpa andra att utvecklas.

Vad ser du fram emot 2017?
Allt! De stora tävlingarna, främst SM, alla stafetter, läger mm.

Vi hälsar Nils varmt välkommen till klubben och hoppas att han kommer att trivas hos oss!


Inlagt av: Pontus Pettersson, 2017-01-16 14:01