OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ellen Kallerbäck väljer Orion

Finns ej OK Orion har gjort klart med sitt första nyförvärv inför säsongen 2017. Det är Ellen Kallerbäck som bestämts sig för att byta till klubben. Ellen blir förstaårs junior den kommande säsongen. Hon kommer senast från den Tjoget-arrangerande klubben Emmaboda-Verda som även är hennes moderklubb.

Ellen blir förstaårs junior den kommande säsongen. Hon kommer senast från den Tjoget-arrangerande klubben Emmaboda-Verda som även är hennes moderklubb. Sedan i höstas studerar hon vid orienteringsgymnasiet i Olofström och går där tillsammans med våra sen tidigare löpare Linnea Dagsberg, Love Carlsson, Ellen Wahlbom, Andreas Jonsson och Myrra Carlsson. Ellen tycker om att springa brunbilds orientering, helst av allt i bokskog. Vi väntar med spänning vad hon kommer tycka och tänka om att springa brunbild på det kluriga Torhamnslandet. Hennes favoritdistans är sprint och då vi har flera sprintspecialister i klubben kan hon känna sig trygg i att få de absolut bästa tipsen.

Hur kom det sig att du valde Orion?
- OK Orion känns som ett bra val för mig då det ligger nära min hemort samt att jag pluggar i Blekinge. Jag har också vänner i klubben sedan tidigare. Jag tror att detta är rätt val för mig då jag kan ta ytterligare steg som orienterare.

Vad är dina intryck av klubben?
- Jag har deltagit på läger, träningar och stafetter med OK Orion och det har alltid varit kul och givande. Mycket glädje och gemenskap. Att få springa med en klubb som springer mycket stafetter är något jag har sökt. 

Vad ser du fram emot 2017? 
Jag ser mest fram emot de stora tävlingarna Swedish League, SM och Oringen. Samtidigt som jag ser också fram emot stafetterna. 

Vi hälsar Ellen varmt välkommen till klubben!


Inlagt av: Pontus Pettersson, 2016-12-23 10:40