OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Anton skadad och opererad i hälsenan!

Finns ej Anton Johansson är skadad och kommer att tyvärr vara borta från orienteringen en längre tid. Cykelskadan han ådrog sig ett par veckor före SM visade sig vara värre än vad man först trodde. Anton sprang ju en del tävlingar även efter skadan men senare visade det sig att hälsenan hade tagit så mycket skada att det blev nödvändigt med operation.

Denna utfördes för en dryg vecka sedan och ser ut att gått som planerat. Men rehabiliteringen efter en sådan operation är ganska lång. Det beräknas ta 3-6 månader innan han över huvud taget kan smyga igång med lättare löpträning och naturligtvis ännu längre innan han är helt återställd.

Anton var ju borta nästan ett år efter en skada på den andra foten 2014-2015. Och även denna gång är Anton fast beslutad om att komma tillbaka. Men han är också noga med att skynda långsamt och låta det ta den tid det tar.

Det är naturligtvis ett tungt besked för Anton, men han har ju ett starkt psyke så det kommer säkert att gå bra. På lördag kan ni träffa Anton på Orions årsfest. Dock lär det väl bli lugnt med dansen i år.


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-11-13 17:49