OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Familjeresa till Borås O-Event

På söndag 11 september, klockan 18.00 öppnar Eventor-anmälan till klubbens planerade familjeresa till Borås O-Event, 11-13 november.

Det finns 13 rum på Scandic Borås bokade, först till kvarn... Alla kostnader för denna resan betalas av respektive familj.


Liksom förra året kommer vi att åka till "höstavslutningen" O-Event, som går av stapeln i Borås 11-13 november. Allt börjar på fredagskvällen, med en natt-sprint, och avslutas på söndagen med en Zoo-orientering inne på Borås Djurpark. På lördagen är det en "upp-och-ner sprint", samt möjlighet att göra lite andra aktiviteter.

Klubben har bokat 13 trebäddsrum på Scandic Borås. Priset per rum är 1200 kr per natt, och varje rum har två normala hotellsängar och en bäddsoffa, som är 120 cm bred. Om inte rummen räcker till så kan det finnas möjlighet att sova på hårt underlag (skolor i Borås), för en betydligt billigare peng (ca 150 kr/natt). Indikera om du skulle vara intresserad av det alternativet.

Vi siktar på att äta någon gemensam middag på lördagen, för de som vill. Förra året åt vi en god buffe på hotellet, vi får se om det blir det i år igen.

På lördagen finns också möjlighet att prova på någon aktivitet. Indikera i anmälan om du skulle vara intresserad av att gemensamt boka någon sådan. Det finns Äventyrsbana, Lasergame, Navet kunskapscenter eller Badhuset.

Mer info kommer. Kolla gärna in hemsidan http://www.o-event.se, den uppdateras kontinuerligt.

Alla kostnader för denna resa betalas av respektive familj, klubben bidrar bara med organiserandet och bokning av eventuella gemensamma aktiviteter. Betalning sker av respektive familj.

Läs mer...

Inlagt av: Niklas Bratt, 2016-09-09 15:53