OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Resultat från testbanan

Andra omgången av testbanan är avklarad. Det blev många personliga rekord och en hel del tronskiften i topplistorna. Resultaten kommer att finnas tillgängliga på nästa veckas tisdagsträning. Nästa gång vi kör blir den 7:e Juni!

Love, Nellie, Erik, Amanda och Ellen sprang igår testbanan för andra gången, och alla fem slog personligt rekord. Största förbättringen gjorde Erik O som slog sin förra tid med hela 6:58!

Detaljerade resultat och analys kommer att finnas tillgängligt för alla som är nyfikna på nästa veckas tisdagsträning vid Folkets hus i Jämjö. Redan nu kommer lite godbitar från gårdagen:

På damsidan är det numera Klara som håller titeln klubbens bästa backlöpare, och med 1:26 är hon är bara en sekund bakom Pontus Peterssons rekordtid. Ellen plockar hem dubbla titlar efter kanoninsatser genom både grönområdet och på spurten, och på herrsidan gör Love samma sak. De bästa totaltiderna hålls allt jämt av Tilda Johansson och Pontus Petersson.

Nästa tillfälle att springa testbanan kommer den 7/6, det vill säga om mindre än en månad. Då ska ännu fler rekord slås!


Inlagt av: Philip Persson, 2016-05-11 12:25