OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tävling med besök på Boda Borg!

Finns ej Söndagen den 17 april arrangerar Karlskrona SOK Rosenholmslången vid arenan i Rosenholm. Vi gör en satsning på att få med så många som möjligt hit. En del av detta är att vi bjuder alla barn och ungdomar som tävlar på fritt inträde till Boda Borg efteråt!

Vi börjar alltså med att springa tävlingen. Första start är klockan 10.00 och du som ska springa i tävlingsklass anmäler dig senast söndag den 10 april.
Länk till Eventor

Du som inte har tävlat så mycket innan springer förmodligen i klasserna Inskolning, U1, U2 eller någon öppen motionsklass. Du behöver inte föranmäla dig innan. Detta gör du direkt på tävlingsplatsen. Vi kör en samling vid målet klockan 10.00 för dig som är ny. Då hjälper vi dig med anmälan och förklarar hur allt funkar. Då ser vi även till att du får någon att springa tillsammans med om du inte vill springa ensam.

Efter att du har sprungit finns det möjlighet att duscha samt köpa något att äta. Sedan har vi bokat Boda Borg klockan 13.00-15.00. Vi bjuder alla upp till 16 år som är med och tävlar på fritt inträde! Även vuxna eller syskon som inte tävlar är välkomna. Men de får betala max 120 kronor.

Vi vill att alla som vill hänga med till Boda Borg anmäler detta senast tisdag den 12 april. Det gör du via Eventor eller till Johan Swartz,


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-04-06 07:42