OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Anton krossade absolut allt

Finns ej Idag visade Anton att när det verkligen krävs styrka av många sorter, då tar han fram detta och utklassar britterna på hemmaplan i JK Trophy, tillika WRE-tävling. Seger såväl totalt som på sista etappen, 20km yorkshirehed med stundom hagel och hård blåst.
Även Tilda segrade i W20E, Klara i W14A och Cissi i W50L.


Anton visade idag att när det verkligen krävs tuffhet, då briljerar han. Sista etappen av JK Trophy i H21E var inget för veklingar. 20km långdistans över hedarna i Yorkshire är jobbigt nog i hyfsat väder. Det var det inte idag. Vindar som kändes som stormbyar och rejäla hagelskurar, tillräckligt oangenäma t.o.m. för oss som nått vårt minitält när helvetet brakade loss. Av de 10 sist startande i H21 bröt 7. Dock inte Anton som i stället briljerade och fullkomligt utklassade. Sa dock själv att det var det värsta han någonsin upplevt. "Jag sprang med ett par cm tjockt lager hagel på båda armarna när det var som värst". Vid varvningen kom bara ett ord: "tufft!"
Även Tilda visade styrka och tog en totalseger i W20E, trots några minuters tapp på första etappen. Detsamma gällde för Klara i D14A. Även Cissi segrade i D50L. Sämst av de fullföljande orionarna blev Niklas med en 2:a plats i H45L. Fast egentligen var nog även det ganska bra. Men grymmast av dom grymma idag - Anton Johansson! Han har imponerat tidigare, men idag…formidabelt!
/Cissi


Inlagt av: Niklas Bratt, 2016-03-27 23:51