OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Börja orientera! Nybörjarkurser startar 12 april

Finns ej Tisdagen den 12 april startar vi upp nya grupper för dig som vill börja orientera. Både barn och vuxna.
Vi träffas vid Orionstugan i Jämjö klockan 18.00. Om du inte kan vara med första gången är du välkommen att hänga på senare. Här hittar du en inbjudan. Sprid den gärna. Klicka på rubriken för mer information.


OK Orion är en av två orienteringsklubbar i Karlskrona. Vår klubbstuga, Orionstugan, ligger i Jämjö men våra medlemmar bor över hela kommunen.

Orientering är den perfekta familjeaktiviteten. Träningar och tävlingar är ofta på samma ställe för alla oavsett ålder. Vi satsar mycket på sociala aktiviteter som läger, resor och massa annat skoj, alltid med glimten i ögat, och det finns alltid en plats för alla. Men OK Orion är också en av världens bästa elitklubbar och vi har ungdomar och veteraner som tillhör Sverigetoppen. Så vill du hitta en tävlingsidrott där du kan hårdsatsa upp till 99 års ålder, så har du också hittat rätt. Satsa på orientering i OK Orion!

Den 12 april kör vi alltså igång med nya grupper. De första gångerna träffas vi vid Orionstugan i Jämjö klockan 18.00. Vi håller på till ungefär 19.30. Efter några gånger kommer vi att träna på olika ställen. Ofta i trakten av Jämjö. Men ibland på andra ställen i kommunen.

Vi har grupper för både barn och vuxna. Under sommaren har vi lite uppehåll, men fortsätter sedan under hösten.

7-8 år är en lagom ålder att börja orientera i. Men det går även att vara yngre (och givetvis äldre). Då behöver de dock ha en vuxen med sig. Det vill vi gärna att även äldre barn har tills de klarar att springa ensamma.

För att vara med i kursen ska du vara medlem i OK Orion. Det kostar 200 kronor för barn och 400 kronor för vuxna. För 800 kronor blir hela familjen medlemmar. Mer information om hur du blir medlem hittar du här. Men det är okej att prova ett par gånger gratis.

Anmäl dig dig gärna i förväg till Inlagt av: Johan Swartz, 2016-03-31 08:17