OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Fler elitlöpare till klubben!

Finns ej Med bara ett par veckor till säsongsstarten har ytterligare tre löpare bestämt sig för att byta till OK Orion. Det är Stigmännens junior Ola Andersson och de polska tjejerna Agata Stankiewicz och Ewa Gwóźdź.

Ola Andersson går tredje året på orienteringsgymnasiet i Olofström och fyller 19 år i sommar. Under de senaste åren har Ola utvecklat både tekniken och inte minst fysiken. Förra året var segern i Baltic Junior Cup den största framgången. Nu vill han alltså fortsätta sin satsning i OK Orion.
– Jag vill ha goda förutsättningar för att utvecklas inom orientering. Det tror jag OK Orion kan ge. Det är en bra och seriös klubb, tycker Ola.
Inför året är Lång-SM och alla stafetterna det Ola ser fram emot mest. Lång-SM på Ryssberget blir riktig hemmaplan och är en terräng som borde passa honom perfekt.
Byter till OK Orion gör även de två polska tjejerna Agata Stankiewicz, 22 och Ewa Gwóźdź, 26. Bäst av de båda är Ewa som förra året sprang VM för Polen.

Med detta är tio nya löpare klara för Orion inför säsongen. Thomas Curiger, Ida Öbro, Elin Lundqvist, Andreas Jonsson, Amanda Johansson, Johan Wennermark och Radosław Piotrowski, Ola Andersson,Agata Stankiewicz och Ewa Gwóźdź.


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-02-12 18:59