OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Nu blir det gratis att fika på tisdagarna!

På kvällens styrelsemöte tog vi ett spännande beslut. Efter att Yngve presenterade det ekonomiska utfallet för året så bestämde vi att det från och med nu ska bli gratis att fika i Orionstugan efter tisdagsträningarna! Vi vill på detta sätt tacka alla medlemmar för ett fantastiskt bra 2015. Både sportsligt och ekonomiskt. Vi gick in med en budget på minus 71000 kronor och kommer att göra en ganska bra vinst istället.

Vi har dessutom flera goda år bakom oss och ett år då vi bland annat arrangerar SM väntar. Så vi vill bjuda tillbaka lite till alla medlemmar som ideellt ställer upp och arbetar för att detta ska vara möjligt.
Så från och med nu är det alltså gratis att fika efter träningen. Alla tisdagar hela året när vi har träning vid Orionstugan. Vi ser det också som ett stort mervärde om vi får fler att stanna kvar efter träningen för att duscha, basta, fika och umgås med varandra.
Vi hoppas att vi syns på många aktiviteter under det nya året. Inte minst på tisdagsträningarna. Både i löpspåret och vid fikat efteråt.


Inlagt av: Johan Swartz, 2016-01-12 13:30