OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Elitsatsning tryggad för framtiden

Vi är nu överens med Nadyia och Anton om en fortsatt sastning i Orion de närmaste åren.
Tyvärr ....


så har Olexander bestämt sig för att under nästa år springa för den finska klubben KOOVEE, Vi har under en tid haft en dialog kring detta, men Olex känner att han behöver en ny kick i sin fortsatta karriär, och att det var detta som fick bägaren att väga över när han tog ställning till det förslag som Orion presenterade.
Karlskrona kommer fortsatt att vara där Nadyia och Olex bor så vi kommer säkert att se honom i vår verksamhet i fortsättningen. Som Olex sa Orion kommer alltid att vara min klubb och jag kommer med all säkerhet att springa för er igen om något år.
När detta först kom upp så kan man tycka att nu är det kört, men för vår Elitverksamhet så har detta varit positivt då vi tillsammans med styrelsen lagt en plan för framtiden som säkrar och ger oss utrymme för att de närmaste åren fortsatt kunna tillhöra de bästa klubbarna i landet både på dam och herrsidan med Nadyia och Anton som ankare i verksamheten.
De som var med på Smålandskavlen och som fick informationen först har knytit näven i byxfickan och vi är gemensamt överens om att vi skall slå KOOVEE på både 10-mila och Jukola nästa år.
Vi har redan kontakter med nya löpare som ersättare till Olex och vi presenterar inom kort en utvecklingssatsning för våra yngre löpare.
Nu kör vi hårt.
Kent Olsson ansvarig Elitkommitten.


Inlagt av: Kent Olsson, 2015-10-27 16:16