OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ungdomsresa till Borås 6-8 november

Vi kommer för första gången att ordna en resa till populära O-event i Borås. Bland annat får du springa inne på Borås Djurpark. Förra året var det 2800 personer som gjorde det!
Anmälan till resan öppnade i går och på bara en timme tog våra 31 bäddar på Scandic slut. Men vi har fått tag på några till så nu har vi 51 bäddar. De kostar 260 kronor per natt. Möjligen kan vi få tag på några till. Men då måste vi synda oss. Just nu är det 45 personer anmälda.


I år tänkte vi för första gången ordna en resa till O-event i Borås. Det har blivit en riktigt populär säsongsavslutning för Sveriges orienterare. Förra året var det över 2800 personer som var med och sprang!

Det börjar på fredagskvällen med "Sprint by Night". Sprintorientering med målet inne på Borås Arena.

På lördag förmiddag blir det "Up n’ Downhill Sprint". Även detta vid Borås arena. Men nu är det sprint i skogen som gäller. Upp och ner för ett berg.

På söndagen avslutas det med den häftigaste tävlingen. "ZOOrientering" inne på Borås djurpark!

Vi har bokar 41 bäddar på Scandic hotell i Borås. Dessa är fördelade på nio 3-bäddsrum, ett 4-bäddsrum och resten 2-bäddsrum. Vi gissar att dessa kan ta slut ganska fort. Det är det först till kvarn som gäller! Det kostar 260 kronor per person och natt. Då ingår frukost. Så det är ett bra pris vi fått. Om det blir fullt så kanske vi kan få tag på fler rum. Men boka så tidigt som möjligt!

Annars är ett alternativet att på golvet i någon av stadens skolor. Det kostar 85 kronor per natt. Det går också att beställa frukost, lunch och middag på skolorna.

Vi planerar att åka med egna bilar. Men det är ju bra om vi samåker så mycket som möjligt. Vi har också möjlighet att köra med en eller ett par minibussar. I så fall är det självkostnadspris som gäller. Om ni samåker så får ni göra upp själv om ersättning till bilägaren. Hur dags vi vi behöver åka beror om ni vill hinna springa fredagen tävling eller inte. Den startar 20.00.

Anmäl dig till boendet här.
Du anmäler dig själv till tävlingarna via Eventor. All information om tävlingarna hittar du på http://www.o-event.se.

Anmäl boendet senast den 20 oktober och till tävlingarna senast 1 november.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2015-10-03 22:35