OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

24 guld på DM-tävlingarna!

Finns ej Det blev en lyckad DM-helg för OK Orion när natt och långdistansen avgjordes. Hela 24 av 52 guldmedaljer gick till klubben. En av de lyckliga var Pontus Petersson som tog båda gulden i herrarnas seniorklass. På långdistansen blev det Orionlöpare på de tre första platserna.

I ungdomsklasserna gladde bland annat syskonen Bratt som verkligen har utvecklats i år. I D12 tog Ella guld på natten och silver på långdistansen. I H10 blev det guld till Axel på långdistansen. Där fick vi också ett guld i D16 genom Kajsa Andersson. Men på natten så fick hon nöja sig med silvret. Där var det istället Ellen Wahlbom som fick stiga upp överst på pallen.

I juniorklasserna blev det dubbla guld för Tilda Johansson i D20. I H20 vann Philip Persson natten. Men eftersom det var för få startande blev det ingen medalj. På långdistansen gick guldet till Erik Andersson. I D18 blev det guld för Myrra Carlsson på långdistansen.

10 guld på natten och 14 på långdistansen gör OK Orion till det klart segerrikaste klubben. Här är alla vinnare:

Natt
Pontus Petersson, Niklas Bratt, Jenny Håkansson, Tilda Johansson, Björn Linnersjö, Ellen Wahlbom, Ella Bratt, Pontus Jonsson, Lena Swartz, Kent Olsson

Lång
Cecilia Bratt, Erik Andersson, Kajsa Andersson, Leif Sjögren, Tilda Johansson, Lena Swartz, Pontus Petersson, Pontus Jonsson, Björn Linnersjö, Yuri Omelchenko, Axel Bratt, Ulrika Hermansson, Niklas Bratt, Myrra Carlsson


Inlagt av: Johan Swartz, 2015-08-31 16:14