OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Ungdomsresa till Påryd

Finns ej Vissa åker till USM i Sundsvall, andra åker till Påryd...
Helgen 12-13 september anordnar Ungdomskommiten en liten höstupptakt. Här finns nu mer information om planerna för helgen!


Vi kommer att bo i Karlslunda Byagård, i utkanten av Påryd (sydväst om Kalmar).
Det finns ett begränsat antal sängar (tilldelas de tidigast anmälda, alltså: Jenny H, Malin S, Lars-Ola L, Katti S, Lena S, Cissi B), men gott om plats för liggunderlag. Vi börjar efter lunch på lördagen, samling 13.00 vid Angöringen (eller 14.00 direkt i Påryd). Tävlingen startar 11.00 på söndagen, så vi borde vara i hemtrakterna runt 15-tiden på söndagen.
Denna gången bor vi väldigt nära, det är bara 7 km mellan vårt logi och TC på söndagen. Blir det månne sovmorgon?

Information om själva gården finns här: Byagården
Här är adressen, det är här vi samlas innan träningen tar vid på lördagen:
Mattsavägen 2, Påryd

Om ni har GPS, så är adressen Mattsavägen 2, Påryd.
När man kommer söderifrån så kör man nästan igenom hela Påryd, förbi brandstationen, skarp högersväng, på väg mot Kalmar, sen ska det vara ett stort rött hus på vänster sida.

Eventor-hemsidan är uppdaterad med vad ni behöver tänka på att packa med er:
Ungdomsresa, Påryd

Efter träningen på lördagen så kommer vi att duscha (och bada, för de som vill) i simbassängen i Påryd - inträdet till detta kostar 30 kronor per person - här vill vi att vuxna betalar själva, men Orions U-kommitte betalar för alla barn (under 16 år).
Glöm alltså inte att ta med badkläder, duschtvål, handduk, osv! Plus det vanliga orienterings-kitet (plus extrakläder), såklart. Det är bra att ha med extra skor också, vi kanske hinner med att köra en turnering mossfotboll på lördagen.

Lördagsgodis får man ta med MEN i rimlig mängd. Tänk på att den bör inte ätas precis innan eller i samband med träning. Mat i första hand, okej?

Läs mer...

Inlagt av: Anders Sundelin, 2015-09-09 21:54