OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Flera nya löpare i våra 10-milalag

Våra fem 10-milalag kryllar av välbekanta löpare. Men det finns också en del som är lite mer obekanta och några som är helt nya.

Våra 10-milalag kryllar av välbekanta löpare. Men det finns också en del som är lite mer okända och några som är helt nya.

Paulina Faron
En polsk tjej som smygstartade lite i Orion redan förra året när hon sprang en sträcka i 25-manna. Nu får hon förtroendet att springa ”Långa dagen” i förstalaget. Paulina var förra året med på VM och då hon tog sig till final på medeldistansen.

Hanna Wisniewska
Hanna är en riktigt duktig polska som ju har sprungit några år för oss. De senaste åren har hon dock haft en del skadeproblem. Men nu är hon på väg tillbaka.

Olena Pitirimova
Olena debuterade för oss på 10-mila förra året. Då gjorde hon ett riktigt bra lopp i andralaget. Olena kommer från Ukraina.

Elina Svilpe
En 21-årig tjej från Lettland. Hon studera till idrottslärare tog förra året ett par medaljer på lettiska mästerskapen. Under sommaren planerar hon att komma hit en månad för träning.

Kristina Krajcikova
Ni som kan den slovakiska namnsättningssedan anar kanske att Kristina Krajcikova har något med Michal Krajcik. De är nämligen gifta med varandra. Hon har varit i Jämjö i ett par veckor. Vilket är första gången hon besökt Sverige och sprungit i Skandinavisk terräng. Kristina har varit med på Junior-VM.

Guy Sabo
Honom har ni säkert träffat på träningarna under våren. Guy har bott i Jämjö sedan i början av april och enligt planen ska han stanna här till slutet av juli. Guy kommer från Israel.


Inlagt av: Johan Swartz, 2015-05-08 10:21