OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Några ändringar i Tjogetlagen

Finns ej Nu är det mindre än två dagar till Tjoget. Hittills har det bara blivit tre återbud. Två var på parallellsträckor så de har vi inte ersatt. Men Maria Månsson i lag 2 ersätts av Jenny Håkansson. Sedan har vi flyttat upp Amanda Svensson på sträcka 3 i förstalaget. Så det blir tre löpare där. Filip Håkansson tar sträcka 12 i andralaget.
Förstalaget ska försöka att försvara guldet från förra året och andralaget ska återigen försöka bli bästa andralag. Båda lagen ser riktigt vassa ut. Sedan har vi ett lag fult med löpare som varit med på Niklas Bratts kurs "Andra Chansen". Nu är det dags för examen! Och så har vi som vanligt världens bästa fjärdelag!


Klicka på bilden för att se lagen bättre.

På några sträckor har vi tagit ut flera löpare. Men förmodligen kommer flera av er att få springa ensamma i alla fall. För tyvärr klarar vi oss nog inte utan återbud. Så skulle det läskiga inträffa att du inte kan springa Tjoget så vill vi att du snarast möjligt lämnar återbud till johan.swartz@lm.se, 072-2468514. Du får också väldigt gärna anmäla dig som reserv om du inte gjort det än.

När man tar ut lag så är det alltid mycket att tänka på. Vissa löpare är på konfirmationsläger och kan bara springa på lördagen. Vissa löpare passar också bättre på vissa sträckor än andra. Några springer Kustjagaren innan och är förmodligen så sega att de hamnat i ett sämre lag än de normalt borde. Men vi är väldigt tacksamma att ni ställer upp!

Nu håller vi tummarna för att det inte ska bli för många återbud. Vi vill att alla bekräftar till Johan Swartz att ni sett lagen. Antingen på mejl till johan.swartz@lm.se eller på annat sätt. Håll utkik på hemsidan fram till Tjoget om det blir ändringar.

I Eventor har vi lagt in alla laguppställningar med Sportidentnummer. Kolla att uppgifterna stämmer.

Här kan du läsa med om Tjoget

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2015-07-02 22:49