OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Lyckad start på matserveringen!

Finns ej 25 personer passade på att äta ärtsoppa efter träningen förra veckan. Ikväll är det dags igen. Denna gång blir det spagetti och köttfärssås. Den 2/12 blir det ungsstekt falukorv och potatismos och den 9/12 blir det köttsoppa. Du anmäler dig i förväg via Eventor och betalar självkostnadspris. Det är inte den vanliga stugvärden som behöver fixa maten. Den sköter om övrig fika precis som vanligt. Försöket med mat pågår fram till jul. Men om intresse finns så fortsätter vi. Klicka på rubriken för att läsa mer och anmäla dig.

25/11, Spagetti och köttfärssås (Ingmar och Anna), 30 kronor vuxna och 20 kronor barn. Anmäl via Eventor
2/12, Ungsstekt falukorv och potatismos (Ingmar och Anna), 30 kronor vuxna och 20 kronor barn. Anmäl via Eventor
9/12, Köttsoppa (Ingmar och Anna), 30 kronor vuxna och 20 kronor barn. Anmäl via Eventor
16/12, Menyn ej klar (Ingmar och Anna) Anmäl via Eventor

Du anmäler dig i Eventor senast söndag kväll innan träningen. Om du inte anmält dig får du äta om det finns mat så det räcker. I priset ingår mat och måtidsdryck.

Om du vill köpa vanlig fika så betalar du separat för det. Det är den vanliga stugvärden som fixar det. Precis som vanligt alltså.

Om det här försöket blir lyckat och det finns fler som vill ställa upp och laga mat så fortsätter vi efter jul. Du kan anmäla dig här om du vill hjälpa till att laga mat då.Inlagt av: Johan Swartz, 2014-11-25 16:14