OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

OK Orion trappar upp elitsatsningen!

Finns ej OK Orion, med Anton och Tilda Johansson i spetsen, förfogar över världens kanske mest talangfulla juniorstall. Detta i kombination med bland annat Oleksandr Kratov och Nadiya Volynska, som båda tagit internationella medaljer under året, gör att framtiden ser mycket ljus ut för klubben. Vi har därför bestämt oss för att trappa upp vår elitsatsning på både herr- och damsidan..
Vi börjar med att förstärka vår organisation rejält. Kent Olsson, världsmästare 1987, blir ny ansvarig för vår elitverksamhet. Cecilia Bratt, världsmästarinna i stafett 1997, går också in elitkommittén. Tillsammans med bland andra Martin Johansson (även han VM-medaljör) har vi ett mycket kompetent gäng som ska jobba vidare med att utveckla våra löpare till nya nivåer.
Det är också helt klart att Oleksandr Kratov och Nadiya Volynska kommer att representera OK Orion även under 2015.


I elitkommittén kommer förutom de ovan nämda även Daniel Gunnarsson, Lars-Ola Larsson, Peter Andersson, Pontus Petersson och Johan Engström att ingå. Den nya elitkommittén har under hösten jobbat intensivt med att skapa en stark organisation och att dra upp riktlinjerna för framtiden. Vår vision är att om fem år vara "Världens bästa klubb".
Nästa steg i detta arbtete är en träff tillsammans med elitlöparna den 1 november och en workshop med hela klubben den 2 november. Ska man vara världens bästa klubb menar vi att man inte bara ska ha en stark elit. Vi vill ha en bred och stark verksamhet över hela linjen. Från ungdom, elit till motion. Om vi lyckas får vi se? Men vägen dit kommer att bli spännande. Det kan vi lova!


Inlagt av: Johan Swartz, 2014-10-20 23:27