OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Boende O-ringen i Sälen 2016

Det är långt kvar till O-ringen i Sälen men eftersom boendet där kommer vara förläggas till mestadels stugor i Lindvallen, Högfjället och Hundfjället blir det lite speciellt. Redan den 1 oktober 2014 öppnar boendebokningen till O-Ringen Sälen 2016.

Ska vi lyckas bo tillsammans gäller det att vara ute i god tid och göra en klubbokning. Är du och din familj intresserade av att bo tillsammans med andra från klubben så bör du anmäla ditt intresse i Eventor. Det finns givetvis möjlighet att bo på andra sätt. Från O-ringens hemsida har vi hämtat (i skrivandets stund) all tillgänglig information rörande O-ringenboende i Sälen 2016.

Följ länken så kommer du till Eventor där du kan läsa mer och anmäla ditt intresse. Det är även bra om du som avser att boka eget boende anger det valet i Eventor. Då blir det lättare för klubben att bedöma behov av eventuella extra bäddar.

OBS! Allt boende är ospecificerat och vi kan endast anmäla antalet bäddar vi önskar och i vilket område vi önskar bo i. Vi kan därför inte räkna med enskilda stugor/familj och bokningen garanterar inte heller önskemål om område.

Läs mer...

Inlagt av: Jenny Håkansson, 2014-08-20 08:06