OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Tilda 4:a på JVM!

hj

Medeldistans final:

Tilda missade medalj med ynka 5 sekunder men kunde lägga till sig med ännu en topp-5 placering på JVM i Bulgarien efter en strålande andra hälft av loppet. Hon blev till slut 4:a. Sina Tommer (Schweiz) och Sara Hagström delade guldet.

Tilda plockade tid på segrarinnan Tommer från Radio 1 in i mål och var så när att knipa sin första individuella JVM-medalj. Men landslagskompisen Andrea Svensson klarade sig med nöd och näppe. Fantastiskt bra jobbat Tilda och vi tror att du gör ännu bättre ifrån dig på morgondagens stafett!

Anton och Oskar hade tunga dagar. Oskar som gick så bra igår fick inte till det idag heller och nu finns bara ett lopp kvar att revanschera sig på. Lagen har inte kommit ut, men vi tror att Oskar springer i lag 2.
Anton fick en horribel inledning igen i finalen och verkar inte ha gått helt klockrent efter det heller. Även här får vi hoppas på bättre lopp imorgon.

Medeldistans kval:

Både Oskar och Tilda imponerade med varsin andraplats när medeldistanskvalet i JVM avgjordes under förmiddagen. Anton hade en tyngre dag men lyckades ta sig vidare trots nästan 5 minuters misstag inledningsvis, som näst siste man i sitt heat. Imorgon startar finalerna 09.00 med Anton som en av de tidigt startande.


Inlagt av: Olof Sandgren, 2014-07-27 11:09