OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Senaste nytt om klädbeställningen!

Finns ej Många har nu beställt kläder. Vi måste komma upp i 10 stycken av respektive modell för att kunna beställa dem. Det är inga problem för vissa. Men för andra behöver vi några till, eller ibland ganska många till, för att kunna beställa. Klicka på rubriken för att läsa mer om statusen.
Fortsätt att beställ fram till fredag!. Missa inte vår nya funktionströja i Oriondesign för endast 249 kronor!.


Vi måste beställa minst 10 stycken av varje modell. Annars tillverkar inte Trimtex dem.
Som det ser ut just nu så saknar vi en eller ett par stycken för att kunna beställa dunjackan, västen och funktionströjan (unisexmodellen). Men här känns det som det finns gott hopp att vi ska klara det.
Lite värre ser det ut för dammodellen av funktionströjan, linnet, nättröjan och några av byxorna. Här behöver vi ganska många beställningar ytterligare.
Men passa på att beställ. Exempelvis en funktionströja i Oriondesign för 249 kronor är ju rena klippet!
Den vanliga tävlingströjan och träningsoverallsjackan är det många som beställt. Så här ska det inte vara några problem att komma upp i rätt antal.
Om du beställt något som inte går att beställa så kommer Karin att höra av sig till dig. Då finns möjlighet att byta till en annan modell. Eller att avstå beställningen. Givetvis dras inga pengar från ditt kort.
Klicka på bilden så ser du priser och kollektion. Klicka på "Läs mer" så kommer du till Trimtex webbshop. Du får lösenord av Karin Johansson.

Läs mer...

Inlagt av: Johan Swartz, 2014-03-12 06:27