OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Anmälan till Furubodalägret öppnar på tisdag!

Finns ej Nu börjar det bli hög tid att fundera på vårt läger i Furuboda utanför Åhus den 31/1-2/2. Vi har ibland funderat lite på att ha lägret någon annanstans. Men det finns inget bättre ställe att ha ett läger. Terrängen är fantastisk, vi bor bra, det är jättebra mat, och så har vi nästan fri tillgång till simhallen. Furubodalägret är det optimala klubblägret för hela familjen.
Vi tror att intresset för lägret kommer att vara väldigt stort i år. Eftersom vi har begränsad tillgång till sängplatser så riskerar de att ta slut väldigt fort. Det finns dock gott om plats att sova på golvet. Men för att alla ska få samma chans till sängplats så kommer vi att öppna anmälan på tisdag klockan 20.00.


Lägret är normalt lördag och söndag. Så kan ni göra i år också. Men i år har ni också möjligheten att starta lägret redan på fredagen. Förutom att ni då får ett längre läger så slipper ni gå upp så tidigt på lördagen. På fredagskvällen kommer vi att ha nattorientering.
Om ni börjar lägret på fredagen så får ni betala för en extra natts boende.
Tidsprogram
Fredag
Nattorientering på kvällen

Lördag
Ca 08.00, Frukost (för er som börjar lägret på fredag)
Ca 09.00, Träning (Ni som börjar lägret på lördagen kommer direkt hit)
10.30-12.00, Simhall
12.00-13.00, Lunch
Ca 14.00, Träning eller barnaktivitet
15.00-17.00, Simhall
17.00-18.00, Middag
18.30-20.00, Klubbsamling
20.00, Kvällsfika

Söndag
08.00-09.00, Frukost
Ca 09.30, Träning
10.00-12.00, Simhall
12.00-13.00, Lunch

Rum med sängar
Vi har tillgång till 23 rum. I varje rum finns två sängar. Det finns även möjlighet att beställa en eller två extramadrasser. Då blir det rätt trångt. Men det funkar. Om ni har små barn så kanske inte alla behöver madrass. Men ni måste ha minst en extramadrass om ni är fler än två.
Det ingår lakan, täcke och kudde både till sängarna och till extramadrasserna. I rummet finns det toalett, dusch och TV. Städning ingår.

Boende på golvet
Platserna i rummen riskerar att ta slut ganska fort. Men det finns gott om plats att bo på ”hårt underlag”. Det finns möjlighet att bo i Aulan (där vi brukar ha kvällssamlingen) i fritidslandet och i sporthallen.
Vi vill gärna att så många som möjligt ska få följa med på detta fantastiska läger. Inte minst alla nya familjer som har börjat de senaste åren. Så vi hoppas att många kan tänka sig att bo på golvet. Om inte annat så är det ganska mycket billigare.
Ni får själva ta med er liggunderlag/madrass/lakan/sovsäck/täcke. Städning ingår för er också.

Dusch/simhall
I idrottshallen/simhallen finns det omklädningsrum, dusch och bastu. Dessa kan givetvis både ni som bor i sängar och på golvet utnyttja. Efter varje träning har vi fri tillgång till simhallen. Att krypa ner i den varma poolen är nästan ännu bättre än att träna…

Mat
Ni som börjar lägret på fredagen kommer nog att få fixa maten själva på fredagen. Men eventuellt kan vi ordna något gemensamt. Frukost på lördagen kommer ni dock att få.
På lördagen blir det lunch, middag och kvällsfika. Och på fredagen
All mat äter vi i restaurangen som ligger i samma byggnad som receptionen. Enda undantaget är kvällsfikan som blir i Konferensgården.

Träningar
Vi kommer att ha nattorientering på fredagen för er som börjar lägret då. På lördagen blir det två träningar och söndagen en. Exakt var träningarna kommer att vara återkommer vi till.
Nytt för i år är att vi kommer att ha en aktivitet för barn (ca 0-10 år) istället för lördagens andra träning. Det blir något mer lekbetonat vid Furuboda. Antingen inne i sporthallen eller utomhus. Ni som hellre vill springa orientering får givetvis göra det.
Nytt för i år är att ni redan i anmälan ska anmäla vilka banor vi planerar att springa på varje träning.

Kvällssamling
På lördagskvällen blir det en klubbsamling i Aulan. Vi kommer att prata lite om vad som är på gång i klubben. Och så kommer vi att dela ut massa priser för prestationer under 2013.

Priser
Priset för boende är per natt. Då ingår frukost.
0-16 årÖvriga
Säng i dubbelrum325325
Extramadrass135135
Hårt underlag50100

Priset för rum är per bädd. Ska ni ha ett helt rum så kostar det alltså minst 650 kronor per natt.

Så här mycket kostar maten:
0-6 år7-12 årÖvriga
Lunch lör04590
Middag lör03570
Kvällsfika lör000
Lunch sön04590

Träningarna och simhallen är gratis.
Vi återkommer senare hur du ska betala.

Anmälan
Du anmäler dig via Eventor. Vi öppnar anmälan på tisdag den 26/11 klockan 20.00.


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-11-22 23:07