OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orion tia på 25 - manna

Finns ej Orion svarade för sin bästa prestation någonsin när Nadiya sprang i mål som tia, bara sekunder från sjunde plats. Hela laget svarade för bra instser.
OBS! Segerlaget Linne är diskade i efterhand.


Årets tävling bjöd inte bara på bra Orion resultat utan super väder.
Hela 393 lag kom till start och vi blev elva vilket är väldigt bra. Endast sekunder från åttonde platsen.
Mateusz Wenslaw sprang första sträckan och han var hela tiden med strax bakom tätklungan. På andra sträckan sprang Cecilia Bratt och hon gjorde ett stabilt lopp på sina fem kilometer och var runt tjugonde plats. Det var mycket missar i början på många lag. Det var ovanligt svår orientering för att vara 25-manna.

Sedan följde fem stycken sträckor där man sprang fyra löpare på varje sträcka. När Cecilia kom i mål rusade Carlotta Scalet,Tilda Johansson, Ulrika Hermansson och Jenny Håkansson ut.

Sedan växlade man på så sätt att när första Orionlöpare kom i mål, skickad man ut en på nästa sträcka. Sträcka fyra sprangs av de yngsta/äldsta. Ellen Wahlbom, Kajsa Andersson, Björn Linnersjö och Myrra Carlsson. Extra härligt att se de yngre svara för så fina insatser.

Sträcka fem var den långa sträckan och här visade våra duktiga elitare strålande form där alla gjorde en fantomsträcka. Erik F Blom, Erik Andersson,Måns Sandgren och Anton Johansson svarade för topplopp. Tyvärr havererade hela resultatenheten och vi vet ännu inga exakta tider eller växelplaceringar.
Sjätte sträckan togs om hand av klubbens "gubbar". Lasse Carlsson,Martin Johansson ,Anders Håkansson och Yuri Omelchenko. Sjunde sträckan sprangs av Johan Norberg,Alexander Bernaciak,Oscar Lundqvist och Pontus Pettersson.Här var alla tvunga att komma i mål innan Peter Andersson sprang ut på 23:e sträckan. Sedan avslutade vi med våra stora stjärnor Oleksand Kratov och Nadiya Volynska. Vi fajtades ända in på mållinjen mot storklubbar som Södertälje, Järla och Göteborg Majorna.
Vi visade åter vilket drag vi har i klubben. Kan vi redan nu sätta upp ett gemensamt mål och få med alla nästa år kan vi fajtas om tio i topp placering igen. Kanske som en klubbresa och ha ett lag till.
Vi får inte glömma att berömma ledarna som är minst lika viktiga. Daniel Gunnarsson och Emil Berger. Stort tack!!

Läs mer...

Inlagt av: Peter Andersson, 2013-10-16 23:30