OK ORION - Stjärnorna som lyser starkast

Orion tvåa i medaljligan!

Finns ej OK Orion tog en andraplats medaljligan på årets SM-tävlingar. Lika många medaljer som segrande Stora Tuna OK, men inte lika många guld.
Listan är inte officiell, så det kan smugit sig in något fel. Men man kan se en hel del intressant i den. Två klubbar dominerar. OK Orion och Stora Tuna. I Stora Tuna är det Tove Alexandersson och Emil Svensk som tagit nästan alla medaljer. Medan det är lite mer utspritt i Orion. Sex löpare har delat på medaljskörden.


OK Ravinen tog också många medaljer. 8 stycken, mot det 13 som vi och Stora Tuna fick ihop. Här är det Gustav Bergman och herrjuniorerna som dominerar.

Det finns en del klubbar som förmodligen inte är så nöjda med SM i år. Malung har exempelvis bara fått ihop ett enda brons. De hade säkert räknat med betydligt mer. Annars är nog Dalarna som distrikt rätt nöjda med sina 30 medaljer…

Av hemmaklubbarna så är kanske GMOK hyffsat nöjda med sina fyra medaljer. Även om de borde kunnat få några till. Men bäst av Göteborgsklubbarna blev Sävedalen med fem. Även Landehof och Alehof fick varsin medalj. Men att IFK Göteborg inte fick en enda medalj på SM i Göteborg måste vara en stor besvikelse.

Bland andra storklubbar så kan vi se att Järla bara fick ihop två brons. IKHP bara fick bara två medaljer och Pan-Kristianstad inte någonj. Så OK Orion är fullständigt överlägsna i södra Sverige. Vi får vara mycket nöjda med vårt SM. Det bästa någonsin!

Här kan ni se vilka som har tagit våra 13 medaljer


Inlagt av: Johan Swartz, 2013-09-30 09:10